Kvalsund kirke åpnes!

Velkommen til gudstjeneste i Kvalsund kirke på Kristi himmelfartsdag!

Vi har gleden av å annonsere at Kvalsund kirke åpnes, og at det blir gudstjeneste torsdag 21. mai, kl. 1100 - på selveste Kristi himmelfartsdag.

Da skal vi igjen samles for å høre guds ord forkynt, og vi skal synge kjent og kjære salmer sammen. Gjenåpning skjer i tråd med regjeringens nye smittevernregler, og det vil bli ført lister over deltakere slik at vi kan bidra ved eventuell smitteoppsporing. Denne listen vil bli makulert etter 10 dager.

Smittevernet ved gudstjenester og kirkelige handlinger bygger på fire hovedprinsipper:

• Syke personer skal ikke delta eller være til stede
  • Gode rutiner for håndhygiene og renhold
  • God avstand og minst mulig kontakt mellom personer
  • Minst mulig felles bruk og berøring av inventar og utstyr

Det blir derfor ikke nettverd denne gangen og heller ikke kirkekaffe. I Kvalsund kirke vil det fortsatt være plass til maks 30 personer, med minst 1 meter avtand mellom seg, og vi sitter på annenhver benk.

Vel møtt til gudstjeneste på Kristi himmelfartsdag!

9. juli 2020 | Logg inn | Copyright 2020 Kvalsund og Kokelv menigheter Powered by Agrando