Påskens gudstjenester på Youtube

Her er en oversikt over alle gudstjenester i påsken, i år på youtube.

Det er ikke tvil om at påsken blir litt annerledes i år. Kirker i hele landet har avlyst sine gudstjenester, men påsken - den er ikke avlyst. For selv om vi ikke kan samles i kirkene våre i Kvalsund og Kokelv, finnes det andre måter vi kan dele påskens evangelium på.

Hammerfest kirkelige fellesråd har opprettet en Youtube-kanal,og her vil dere gjennom hele påsken finne gudstjenester filmet i Hammerfest kirke og i Kvalsund kirke. Innsamling av offer går som normalt, bare via Vipps.

Her har du en oversikt:

Palmesøndagsgudstjeneste fra Hammerfest kirke kl. 1200 v/ Johanne Norum Hansen

Offer går til KRIK. Vipps din gave til Kvalsund kirke eller bruk kode 585967

Skjærtorsdagsgudstjeneste fra Hammerfest kirke kl. 1800 v/ Aleen Zahl

Offer går til Det Norske Misjonselskap. Vipps din gave til Kokelv kirke eller bruk kode 501307

Langfredagsgudstjeneste fra Kvalsund kirke kl. 1100. v/ Vegard Loke Rønning

Påskenattsgudstjeneste fra Hammerfest kirke kl. 2300 v/Jon Arne Tandberg og Vegard Loke Rønning

Påskedagsgudstjeneste fra Hammerfest kirke kl. 1200 v/ Jon Atle Birkeland

Offer går til menighetens arbeid i Kvalsund. Vipps din gave til Kvalsund kirke eller bruk kode 585967

Gudstjenestene finner du her:

Vi i kirkestaben vil ønske dere alle en velsignet påsketid.

3. juni 2020 | Logg inn | Copyright 2020 Kvalsund og Kokelv menigheter Powered by Agrando