Hammerfest, Kvalsund og Kokelv kirker holder stengt.

Alle gudstjenester i Hammerfest, Kvalsund og Kokelv kirker i mars er desverre avlyst.

(Oppdatert 25.03.2020)

I lys av de nye og strenge tiltakene regjeringen har iverksatt, ber Kirkerådet om at alle gudstjenester i Den norske kirke avlyses. Vi har også fått beskjed av Biskopen om at alle menigheter i Den norske kirke avlyser planlagte gudstjenester og annen organisert aktivitet i kirkene og på menighetshus. Dette gjelder i første omgang fra og med 12. mars kl. 18.00 til og med 13. april.

Kun strengt nødvendige aktiviteter kan gjennomføres slik det er nå. Det kan avholdes begravelser eller andre kirkelige aktiviteter i samråd med de involverte og lokale helsemyndigheter.

For mer informasjon les hele biskopens pressemelding her:

Kirkekontorene våre i Hammerfest og Kvalsund vil være stengt for publikum, men om det er noe du lurer på, kan vi kontaktes på :

telefon. 78 40 29 20

epost: post.hammerfest@kirken.no

epost: post.kvalsund@kirken.no

Det vil heller ikke bli holdt noen andakter på institusjoner i denne perioden

3. juni 2020 | Logg inn | Copyright 2020 Kvalsund og Kokelv menigheter Powered by Agrando