Minnegudstjeneste i Kokelv og Kvalsund kirker.

Velkommen til minnegudstjeneste i Kokelv kirke 03/11 klokken 1100, og i Kvalsund kirke klokken 1700. Dette blir en gudstjeneste for ro, ettertanke, lystenning og bønn.

Søndag den 3. november er det Allehelgensdag og minnegudstjeneste i Kokelv og Kvalsund kirker. Det blir en dag for å huske de kjære vi har mistet; en dag å sørge over dem vi har tapt, men også en dag for håp og fremtidstro.

Gudstjenesten i Kokelv kirke begyner klokken 1100. Roald Nilsen er kirketjener, Alf-Carl Strand er tekstleser og Elena Brovold er organist. Etter gudstjenesten holdes menighetens årsmøte.

Gudstjenesten i Kvalsund kirke begynner klokken 1700. Reidar Holmgren er kirketjener, Elena Fredriksen er organist og Elisabeth Misvær delta med sang.

Vegard Loke Rønning er tilbake fra permisjon vil forrette gudstjeneste begge steder.

Dette blir en gudstjeneste for ro, ettertanke, lystenning og bønn.

13. november 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Kvalsund og Kokelv menigheter Powered by Agrando