Gudstjeneste i Kvalsund kirke

Det er gudstjeneste i Kvalsund kirke søndag 15/9 kl. 1100.

Velkommen til Kvalsund kirke søndag, 15. september klokken 1100. Det er det 14. søndag i treenighetstiden, også kalt vingårdssøndag. Vi feirer den offisielle åpningen av vårt nye menighetshus, og i den anledning blir det er litt spesiell gudstjeneste i Kvalsund kirke. Biskop Olav Øygard deltar, og det blir sang fra Hammerfest blandede kor. En barnedåp skal stadfestes og det blir nattverd.

Sogneprest Vegard Loke Rønning tar pause i studiepermisjonen for å forrette gudstjenesten, Reidar Holmgren er kirketjener og Elena Brovold er organist.

Etter gudstjenesten blir det arrangement på menighetshuset. Her vil det være meget begrenset med plasser, og vi ber om forståelse for at det kan bli fullt.

Velkommen til gudstjeneste på søndag!

20. oktober 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Kvalsund og Kokelv menigheter Powered by Agrando