Historisk gudstjeneste i Kvalsund kirke

Velkommen til historisk gudstjeneste i Qualsund Chapel søndag 30. juni, klokken 1200.

Velkommen til en litt annerledes gudstjeneste i Kvalsund kirke søndag 30. juni klokken 1200.

Kvalsund kommune fyller 150 år, og i den anledning arrangeres det en historisk gudstjeneste i Kvalsund kirke. Sognepresten vil ha på seg gamle prost Berg-Hansens gamle prestekjole og krage, og vil forrette gudstjensten på gammelt vis. Det blir sang og musikk ved Elisabeth Misvær og Andrej Stepanov, salmer fra Landstands reviderte salmebok og forkynnelse av Guds ord.

Etter gudstjenesten blir det kafé og en uoffisiell åpning av menighetshuset, arrangert av pensjonistforeningen.

For å gjøre denne gudstjenesten så autentisk som mulig, utfordes menigheten til å kle seg anno 1860. Ta gjerne på deg bunaden, kofta, eller noen annet som passer for denne perioden.

Velkommen til gudstjeneste i Qualsund Chapel på søndag!

17. juli 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Kvalsund og Kokelv menigheter Powered by Agrando