Konfirmant 2020!

Kommunens ungdommer kan nå melde seg på som konfirmant!

Velkommen!

Nå er det din tur til å bli konfirmant i Kvalsund og Kokelv menigheter.

Konfirmasjonstiden i Kvalsund og Kokelv menigheter er variert, lærerik og spennende. Den er en tid for å tenke nye tanker, få nye opplevelser og kanskje få nye venner! Temaer vi skal utforske sammen er: Hvor kommer jeg fra? Hva skal jeg bruke livet til? Finnes Gud? Vennskap og menneskeverd. Sorg og glede. Mote og mobbing. Kjærlighet, seksualitet og samliv. Miljø og rettferdighet. Hvordan kan jeg bety noe for andre? Hvem er Jesus? I konfirmanttiden er det tid og rom for å tenke og stille spørsmål. En tid for å lære mer om Gud, deg selv og om andre mennesker.

I Kvalsund møtes konfirmantene i menighetshuset til et felles måltid, to til tre tirsdager i måneden. Vi kan garantere at det blir mye pizza! Deretter blir det undervisning i kirka hvor presten innleder med et kort foredrag eller introduksjon til dagens tema. Konfirmanten kan forvente både quiz (med premie!!), film og samtaler i grupper.

I Kokelv møtes konfirmantene på Kokelv bedehus og har samme undervisningsopplegg som i Kvalsund, men på onsdager.

Vi håper også i år å få til en konfirmantweekend for alle konfirmantene i kommunen!

Konfirmantundervisningen vil starte litt sendere på året enn tidligere. Dette er fordi sognepresten har studiepermisjon. Vi kommer tilbake med nærmere dato for oppstart.

Påmelding kan sendes på epost:

linda.ronning@kvalsund.kommune.no

eller med brev til: Kirkekontoret Rådhusveien 18 9620 Kvalsund

I påmeldingen må følgende være med:

Navn, telefonnummer, epost og adresse til foresatte

Telefonnummer og fullt navn til konfirmant

Allergier og/eller særskilte behov.

Dato for første konfirmantundervisning i Kvalsund og Kokelv kommer snart!

Ved spørsmål ring sognepresten på 45667879

Påmeldingfrist er satt til 10. august!

20. oktober 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Kvalsund og Kokelv menigheter Powered by Agrando