Gudstjeneste i Kokelv og Kvalsund kirker

Det er gudstjeneste i Kokelv kirke 17/3 klokken 1100, og i Kvalsund kirke klokken 1700.

På søndag feirer vi gudstjeneste våre to sogn! Vi starter med gudstjeneste med nattverd i Kokelv kirke klokken 1100, og i Kvalsund kirke klokken 1700.

Det er den 2. søndagen i fastetiden, og dagens preken skal ta for en av de mer gripende tekstene i Bibelen:

På reisen til Jerusalem dro Jesus fra by til by og fra landsby til landsby og underviste.
Da var det en som spurte: «Herre, er det få som blir frelst?» Han sa til dem: «Kjemp for å komme inn gjennom den trange døren! For jeg sier dere: Mange skal forsøke å komme inn, men ikke klare det. Når husherren først har reist seg og lukket døren og dere blir stående utenfor og banker på og sier: Herre, lukk opp for oss’, da skal han svare: Jeg vet ikke hvor dere er fra. Da vil dere si: Vi har jo spist og drukket sammen med deg, og du har undervist på gatene våre. Men han skal svare: Jeg vet ikke hvor dere er fra. Bort fra meg, alle dere som gjør urett!’ Der skal dere gråte og skjære tenner når dere ser Abraham og Isak og Jakob og alle profetene i Guds rike mens dere selv blir kastet utenfor. Fra øst og vest og fra nord og sør skal mennesker komme og sitte til bords i Guds rike. Da skal noen som er de siste, bli de første, og noen som er de første, bli de siste.»

Luk 13,22-30

Vel møtt til gudstjeneste på søndag!

27. mai 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Kvalsund og Kokelv menigheter Powered by Agrando