Gudstjenester i Kvalsund og Kokelv kirker

Det er gudstjeneste med dåp i Kvalsund kirke 20/01 klokken 1100. I Kokelv kirke er det vanlig gudstjeneste klokken 1700.

Det er gudstjeneste i Kvalsund og Kokelv kirker, og menighetene feirer den 3. søndagen i åpenbaringstiden.

Gudstjenesten i Kvalsund kirke starter klokken 11.00 hvor vi tar imot et dåpsbarn, og det blir nattverd og kirkekaffe. Reidar Holmgren er kirketjener, Elena Fredriksen er organist og Vegard Loke Rønning er forrettende prest.

Gudstjenesten i Kokelv kirke starter klokken 17.00, og det blir nattverd. Roald Nilsen er kirketjener, Alf-Carl Strand er tekstleser, Elena Brovold er organist, og Vegard Loke Rønning er forrettende prest.

Vel møtt til gudstjeneste!

23. februar 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Kvalsund og Kokelv menigheter Powered by Agrando