Gudstjeneste i Kvalsund og Kokelv kirker

Velkommen til gudstjeneste i Kvalsund kirke 21/10 klokken 1100, og i Kokelv kirke klokken 1700.

Velkommen til gudstjeneste i Kvalsund kirke klokken 1100, og i Kokelv kirke klokken 1700!

Det er den 22. søndagen i treenighetstiden, det blir presentasjon av årets konfirmanter, nattverd og kirkekaffe. I Kokelv holdes også menighetens årsmøte rett etter gudstjenesten, og alle er velkommen til å delta.

I Kvalsund kirke er Reidar Holmgren kirketjener og Elena Brovold er organist. I Kokelv er Roald Nilsen kirketjener, Elena Fredriksen er organist. Vegard Loke Rønning er forrettende prest begge plasser,

Offer denne søndagen går til årets TV-akssjon. TV-aksjonen 2018 går til Kirkens Bymisjon og deres arbeid med å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

10. desember 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Kvalsund og Kokelv menigheter Powered by Agrando