Konfirmasjon og gudstjeneste

Vi feirer konfirmasjon i Kokelv kirke 5/8 kl 1100 og vanlig gudstjeneste i Kvalsund kirke klokken 1700.

Søndag 5. august klokken 1100 feirer vi konfirmasjon i Kokelv kirke! Kokelv menighet ønsker Per Mikail Sakslund Tunc til lykke med dagen, og hele bygda er velkommen til å feire konfirmantens store dag.

Roald Nilsen er kirketjener, Alf Carl Strand er tekstleser, Halvdan Nedrejord er organist og Vegard Loke Rønning er forrettende prest.

I Kvalsund blir det en ordinær gudstjeneste med nettverd og salmesang klokken 1700.

Kirketjener er Linda Rønning, Elena Fredriksen er organist og Vegard Loke Rønning er forrettende prest.

Velkommen!!

10. desember 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Kvalsund og Kokelv menigheter Powered by Agrando