Påmelding til konfirmasjon 2018

Velkommen!

Nå er det din tur til å bli konfirmant i Kvalsund og Kokelv menigheter.

Konfirmasjonstiden i Kvalsund og Kokelv menigheter er variert, lærerik og spennende. Den er en tid for å tenke nye tanker, få nye opplevelser og kanskje få nye venner! Temaer vi skal utforske sammen er: Hvor kommer jeg fra? Hva skal jeg bruke livet til? Finnes Gud? Vennskap og menneskeverd. Sorg og glede. Mote og mobbing. Kjærlighet, seksualitet og samliv. Miljø og rettferdighet. Hvordan kan jeg bety noe for andre? Hvem er Jesus? I konfirmanttiden er det tid og rom for å tenke og stille spørsmål. En tid for å lære mer om Gud, deg selv og om andre mennesker.

Konfirmasjonstiden avsluttes i mai med en konfirmantdag, hvor konfirmanter fra Kvalsund og Kokelv møtes for et felles opplegg som både vil være lærerikt og minneverdig. Den ordinære undervisningen foregår i prestegården i Kvalsund eller på skolen i Kokelv. Uansett blir det masse pizza, quizer og premier. Vi planlegger også en konfirmantweekend, men mer info om dette kommer senere.

Påmelding kan sendes på epost:

sogneprest@kvalsund.kommune.no

eller med brev til: Kirkekontoret Rådhusveien 18 9620 Kvalsund

I påmeldingen må følgende være med:

Navn, telefonnummer, epost og adresse til foresatte

Telefonnummer og fullt navn til konfirmant

Allergier og/eller særskilte behov.

Dato for første konfirmantundervisning i Kvalsund og Kokelv kommer snart!

Ved spørsmål ring sognepresten på 45667879

Påmeldingfrist er satt til 10. august!

27. juni 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Kvalsund og Kokelv menigheter Powered by Agrando