Samisk konfirmantleir 2017

Tid: 23 – 26 mars

Sted: Borgen leirsted i Storfjord i Troms

Påmeldingsfrist: 12 februar.

Kvalsund og Kokelv menighet sponser leiravgift. Ta kontakt med sogneprest Vegard Loke Rønning for påmelding. sogneprest@kvalsund.kommune.no eller tlf: 45667879

Samisk kirkeråd planlegger reise og bestiller billetter for alle som skal delta.

Om reise og opphold

1.        Konfirmant, foreldre /foresatte eller menighet kontakter sin menighet for påmelding.
  2.        De kan også ta kontakt med Samisk kirkeråd for å få mer informasjon om de har spørsmål knyttet til påmelding.
  3.        Menighetene sender inn påmelding for de konfirmanter som ønsker å delta.
  4.        Etter at påmelding er avsluttet, beslutter Samisk kirkeråd hvem som får plass.
  5.        Samisk kirkeråd informerer menighetene om hvem som har fått plass og eventuelt hvem som ikke får plass. Påmeldingen er bindende for de som har fått plass.
  6.        De som har fått plass blir kontaktet av Samisk kirkeråd. Samisk kirkeråd gjør de nødvendige avklaringer med foreldre / foresatte om reisemåte, avreisested og tidspunkt.
  7.        Foreldre / foresatte har selv ansvar for å søke grunnskolen om fritak, og påmeldende menighet gir skolen bekreftelse om nødvendig.
  8.        Samisk kirkeråd og foreldre / foresatte et felles ansvar for å gjøre konkrete avtaler om henting og bringing til og fra buss, tog eller fly.

Det er Samisk kirkeråd som bestiller og kjøper flybilletter. Det tas også hensyn til   samordning av reisene for hele gruppa slik at flest mulig reiser samlet.

1.        Foresatte / foreldre får tilsendt billetten fra Samisk kirkeråd via e-post.

20. september 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Kvalsund og Kokelv menigheter Powered by Agrando